25 anys CBC 1999 - 2024

Noves seccions al web: 25 anys d'història i de dades

Amb motiu dels 25 anys del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, hem obert dues noves pàgines al nostre web. Un bon moment per posar al dia la història i les dades rellevants del vostre col·legi.

25 anys aniversari25 anys de pessics d’història compartida

Així, tenim una secció per explicar-vos els vint-i-cinc anys d’una història compartida per més de 2700 professionals de la biologia en aquest país. Tots vosaltres heu estat testimonis del desenvolupament i l’evolució de la professió de biòleg a Catalunya.

Des dels nostres inicis l’any 1997 amb l’acord de segregació del COB i el Decret de Creació del CBC, fins avui, el Col·legi ha jugat un paper crucial en la promoció, regulació i desenvolupament de la professió de biòleg a Catalunya.

25 anys en xifres

I l’altra secció vol traslladar-vos en xifres una part de la ingent tasca que es desenvolupa des del Col·legi: nombre de col·legiats, recursos guanyats, cursos i formacions fetes, premis fotografies, etc. Un quart de segle dona per molt.

 

Esperem que totes dues seccions siguin del vostre interès.

Darreres notícies