Formació especialitzada per a professionals de la biologia

Aquesta secció sobre formació del web del Col·legi de Biòlegs de Catalunya és el punt de trobada de les diferents iniciatives formatives dirigides a biòlegs col·legiats i precol·legiats. La formació continuada i especialitzada és un element vital per garantir l’exercici de les millors pràctiques dels professionals de la biologia.

Aquí trobareu cursos, seminaris, màsters especialitzats i complementaris a les diferents àrees de coneixement de la Biologia com podrien en Biologia Ambiental, Biologia Humana, Bioquímica, Biotecnologia, Biomedicina, Ciències del Mar, Genètica, Microbiologia, etc. Però també de seminaris complementaris i de coneixements més pràctics que poder enriquir més el desenvolupament professional: redacció científica, assajos clínics, diferents tècniques de maneig al laboratori, etc.

 

L’oferta de formació, seminaris web i altres cursos

 

Organització de les activitats formatives

Les activitats formatives que s’ofereixen dels del Col·legi de Biòlegs de Catalunya i que incloem en aquest web provenen de diferents iniciatives.. Aquestes poder ser:

  • D’iniciativa pròpia de BiòlegsCAT. Cursos i seminaris web adreçats als nostres col·legiats en molts casos s’han realitzat de manera virtual i ara podeu visionar-los a través del nostre canal de Youtube i a la següent pàgina web: webinars CBC
  • D’iniciativa compartida a través de Biodemecum. En aquesta secció també localitzareu totes aquelles propostes formatives que es promouen conjuntament des del Consejo General de Colegios Oficiales de Biólogos, a través de la plataforma virtual Biodemecum.
  • Ofertes de formacions privades i altres institucions. En virtut dels acords que el Col·legi de Biòlegs de Catalunya té amb altres institucions, universitats i empreses, trobareu formacions externes amb descomptes interessants simplement pel fet d’estar col·legiats o precol·legiats.

La formació continuada és una de les activitats i serveis que promou el Col·legi de Biòlegs de Catalunya i està inclosa en els Estatuts com una de les funcions indispensables a realitzar:

5.1.19 Organitzar cursos per la formació professional continuada dels biòlegs.