One Health worshop

Agenda | One Health "De la teoria a la pràctica"

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya dona suport a aquest seminari sobre One Health

 

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya dona suport a l’organització d’aquest seminari sobre One Health que porta el títol “De la teoria a la pràctica” i que està organitzant la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Aquest seminari, programat pel pròxim 10 d’abril, té l’objectiu de compartir experiències que s’han portat a terme des d’una perspectiva interdisciplinàriasalut animal, humana, vegetal i ambiental– on els i les ponents exposaran projectes en què han participat.

Segons explica el degà Lluís Tort “aquest wokshop serà molt enriquidor per a tots els professionals de diversos sectors sanitaris: medicina, veterinària, ecologia, farmàcia, i evidentment el de la biologia”. Així mateix diu que té el convenciment que aquesta trobada serà un èxit que ben segur permetrà organitzar més trobades per poder abastar tots els temes relacionals amb el concepte One Health, una sola salut.

 

One Health workshop

Programa One Health “de la teoria a la pràctica”

El workshop se celebrarà el pròxim el 10 d’octubre de 2024 al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, concretament al C/ Foc 57, Edifici A 08038 de Barcelona de 9 a 18 h.

La jornada està estructurada en 4 grans blocs:

  1. Malalties zoonòtiques transmeses per vectors
  2. Front comú davant les resistències antimicrobianes
  3. La importància de l’educació i la comunicació científica
  4. Experiències One Health en àmbit global

Cada bloc s’introdueix, es modera i es dinamitza per un/a moderador/a i consisteix en 2-3 ponències de 15-20 minuts i una taula rodona.

Aquí us podeu descarregar el programa complet.

Inscripcions

Podeu accedir a la informació del Workshop clicant en aquest enllaç, des d’on podreu accedir també al vídeo de difusió i a les inscripcions.

L’entrada té un cost simbòlic de 50 € i la jornada tindrà lloc des de les 9 h a les 18 h (el preu inclou el cafè de la pausa del matí i el dinar, que es farà allà mateix, al pati de l’edifici, i tindrà opcions veganes).

Darreres notícies