25 anys aniversari

Vine el 14 de juny a la festa del 25è aniversari del CBC!

Esteu convocats a la festa del 25è aniversari del CBC

Tal com vam prometre, estem ultimant la festa del 25è aniversari del teu col·legi professional, el dels Biòlegs de Catalunya. Per començar, reserveu la data del divendres 14 de juny de 2024 i a continuació feu la inscripció Formulari. Us esperem a partir de les 19,30 hores al museu de ciències naturals de Barcelona, Museu Blau (Plaça Leonardo Da Vinci, 4-5. 08019 Barcelona).

Una festa per homenatjar-vos a vosaltres, els biòlegs i biòlogues, que sou la raó de ser del Col·legi

Per la Junta de Govern i l’equip tècnic del Col·legi és un esdeveniment especial. És una oportunitat única per reunir-nos i commemorar un quart de segle de creixement i contribucions al camp de la biologia, de promoció del coneixement científic, de l’intercanvi d’idees i del vostre desenvolupament professional. És un moment de compartir aquests pessics d’història que hem construït junts. Però també, és el moment de mirar cap al futur i constatar que els biòlegs i biòlogues som imprescindibles per la vida que bé.

Com serà la festa dels 25 anys?

A més dels rigorosos parlaments, parlarem de vosaltres i la vostra activitat diària, recordarem els fites més significatives de la nostra trajectòria i homenatjarem les persones que han contribuït de manera excepcional a l’avenç de la biologia a Catalunya. I també mostrarem els reptes que la professió ens porta per als pròxims anys.

I la segona part de la festa serà més distesa. Serà els moments de les fotos, els retrobaments, les primeres trobades, del gaudi per la conversa entre col·legues amb un sopar-còctel.

Perquè sigui realitat, tots els col·legiats i col·legiades sou imprescindibles. Per això, us convoquem a una festa. No hi falteu!

 

Dades bàsiques de la festa dels 25 anys

Dia: Divendres, 14 de juny de 2024

Hora: 20 hores (registre a partir 19,30 hores)

Lloc: Museu de Ciències Naturals de Barcelona, museu Blau (Plaça Leonardo Da Vinci, 4-5. 08019 Barcelona), enllaç al Google Maps

Organitza: Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

Casp 130, 5a planta, despatx 1. (Edifici COACB).
08013 Barcelona.
Telf.: 934876159.
c.e.: cbc@cbc.cat

Cal inscripció: Formulari

Important

És imprescindible que abans del 10 de juny de 2024 us inscriviu per a resoldre correctament tots els temes logístics.

Darreres notícies