Fem 25 anys, fes el teu vídeo i participa a la celebració!

Enguany, el Col·legi de Biòlegs de Catalunya celebra 25 anys i volem que siguis el centre de la celebració. Perquè tu, biòloga, biòleg, ets la nostra raó d’existir. Així que estem treballant en idees que permetin que destacar el treball dels nostres col·legiats i com són d’imprescindibles per cuidar la vida.

I ja volem començar a preparar la primera iniciativa que necessita la col·laboració. Col·legiats i col·legiades, volem explicar com és un dia laboral o la feina d’un professional de la biologia. I us necessitem a vosaltres. Els que cada dia, des del laboratori, de l’ordinador, l’estudi, el mar, el museu, el plató, el despatx, l’aula, el camp, l’hospital… aporteu el vostre granet de sorra per cuidar la vida.

Prepara el contingut del teu vídeo per explicar que fa una biòloga / un biòleg com tu

En primer lloc, prepara que vols explicar de la teva activitat com a professional de la biologia. Tens 20-25 segons. Sabem que és poc temps. Però cal sintetitzar, sou molts, molta diversitat de rols i de tasques i tenim temps limitat. Mostra’ns detalls del teu lloc de feina o d’allò que millor representi la teva feina.

Com has de preparar el vídeo

1.       Grava en horitzontal.

2.       No li posis música, només la teva veu

3.       La imatge pots sortir tu i el teu lloc de treball.

4.       Assegura’t que quan parlis has de fer-ho prop de la càmera perquè el so se senti       bé.

5.       Recorda que la peça ha de tenir 20-25 segons.

Com ens fas arribar el vídeo i fins quan

Un cop ho tinguis ens ho fas arribar a través d’aquest

FORMULARI

Necessitaràs aportar les teves dades (nom, cognoms, número de col·legiat, i activitat professional).
Si és un arxiu molt pesat, i no puja mitjançant el formulari sempre pots fer servir aquestes plataformes d’enviament de documents (WeTransfer, MyAirBridge, etc.) enviant-ho amb les teves dades a cbc@cbc.cat

Ja podeu començar a enviar els vostres vídeos des d’avui mateix fins divendres 10 de maig.

I després què en farem?

Nosaltres l’editarem per mostrar-los a les xarxes socials del Col·legi i explicant que com és la feina d’un biòleg. A més el conjunt d’aquests mini vídeos, serà un dels elements per la trobada que estem organitzant per al vespre del 14 de juny de 2024  Reserveu-vos l’agenda.

Fins aquí us hem explicat una primera activitat per celebrar el 25è aniversari del Col·legi de Biòlegs de Catalunya. Ens agradaria rebre molts vídeos per mostrar la diversitat de professions i professionals de la biologia, comptem amb tu!

Organitza:

Col·legi de Biòlegs de Catalunya. Casp 130, 5a planta, despatx 1. (Edifici COACB). 08013 Barcelona. Telf.: 934876159. c.e.: cbc@cbc.cat

Darreres notícies