cursos per embriòlegs i embriòlogues

Cursos de formació per a embriòlegs

Descompte per als col·legiats del 10% sobre el preu del curs

Els embriòlegs i embriòlogues col·legiades tenen l’oportunitat d’actualtizar-se o millorar amb la proposta formativa que s’ofereix a través de la col·laboració del Col·legi de Biòlegs de Catalunya i UR Learning & Practising.

El Grup Internacional UR Learning & Practising organitza cursos d’embriologia amb tutors d’àmplia experiència formativa. Aquest grup compta amb 17 unitats de reproducció assistida, apostant per la formació, recerca i docència des de fa més de vint-i-tres anys a través del Màster universitari en medicina i genètica reproductives i de la càtedra de Biomedicina reproductiva clínica UR Vistahermosa, amb seu a Alacant.

Els cursos per embriòlegs i embriòlogues

Tots els cursos tenen com a objectiu la formació en habilitats tècniques, mitjançant el desenvolupament tutoritzat d’un programa de formació pràctica en l’àmbit d’un centre de reproducció assistida.

Són dirigits tant a embriòlegs sènior, que requereixin ampliar o reciclar els seus coneixements en les noves tecnologies del laboratori de reproducció, com a professionals de l’embriologia sense experiència que necessitin realitzar pràctiques en un laboratori.

Es duen a terme en la Unitat de Reproducció de l’Hospital HLA Vistahermosa d’Alacant, seu de la Càtedra de Biomedicina Reproductiva Clínica UR Vistahermosa, on es troben els laboratoris d’Andrologia, Embriologia, Criobiologia i Genètica, equipats amb la tecnologia més capdavantera i els equips més avançats disponibles en el mercat.

Descompte per als col·legiats del 10% del preu indicat en cada curs.

Informació i matrícula dels cursos

 

CBC 25 anys

Darreres notícies