Defensa professional biòlegs

Els biòlegs podran accedir a una oferta de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya ha guanyat el recurs sobre una oferta de treball de Tècnic/a mitjà Medi Ambient que no convocaven a biòlegs de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

En concret, el Col·legi va interposar un Recurs potestatiu de reposició contra l’anunci d’una convocatòria pública per a la cobertura d’un lloc de Tècnic/a Mitjà de Programes Subvencionats A2-20, com a funcionari interí, vinculat al projecte SCORE subvencionat per la Unió Europea en matèria energètica on no es convocaven als professionals de la biologia.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha estimat el recurs de reposició i ha modificat aquesta oferta de treball incloent els Llicenciats/Graduats en Biologia i ha ampliat el termini fins al 8 de febrer per poder-se inscriure.

Ja podeu consultar la nova convocatòria i el procés de selecció a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Funcions del lloc de treball a Vilanova i la Geltrú

Segons la informació indicada a l’oferta de treball les funcions del lloc de treball són:

“Assessorament energètic en matèria de pobresa energètica, energia i estalvi i eficiència energètica, atesa directa a ciutadans i entitats per a l’estalvi energètic i la cap a la transició energètica (autoconsum, etc.), participar en les accions de la Regidoria de Medi Ambient envers la transició energètica i ecològica d’acord amb els compromisos municipals signats del PAES i PAESC i altres eixos, projectes i estratègies municipals en matèria energètica, suport tècnic al projecte europeu SCORE“. Podeu ampliar tota la informació a les bases.

 

El CBC defensa la professió

Defensem la professió

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya té la missió de protegir i representar la professió i els interessos professionals dels col·legiats, davant de l’administració i de la societat.

Tal com s’indica en diferents apartats dels nostres Estatuts, el CBC “ostenta la representació i defensa de la professió de biòleg i dels col·legiats davant les administracions públiques, institucions, tribunals o entitats i particulars amb la legitimació per ser part en tots aquells litigis que afectin els interessos professionals, en defensa dels seus drets i honoraris produïts pels seus treballs, així com exercir el dret de petició conforme a la llei”.

Darreres notícies