INFOGENIA ASSESSORAMENT GENÈTIC S.C.P.

Bioemprenedors 2017

INFOGENIA ASSESSORAMENT GENÈTIC S.C.P.

Nina Bosch Pagès. Col·legiada 21367-C
Núria Capdevila Atienza.  Col·legiada 21393-C
Clara Serra Juhé Col·legiada 21400-C

Irene Valenzuela Palafoll. Col·legiada 21358-C

InfoGenia és un equip constituït per genetistes clínics i assessors genètics pioner al nostre país, que té com a objectiu principal acostar la informació genètica a les persones.

L’avanç de les tecnologies diagnòstiques, així com l’increment del nombre de possibles proves genètiques a realitzar, fan necessària l’existència d’un servei especialitzat en assessorament genètic per abordar les condicions de caràcter hereditari.

Recull el premi Irene Valenzuela Palafoll. Llicenciada en Biologia (UPF). Llicenciada en Medicina i Cirurgia (UAB). Màster en Assessorament Genètic (idEC-UPF). Cursant l’especialitat en Pediatria a l’Hospital Vall d’Hebron. Certificat Europeu d’Assessora Genètica.