Dr. Agustín García Peiró.

Male Infertility Center CIMAB.

Bioemprenedors 2019

Fundador de Male Infertility Center CIMAB. Oferint serveis de diagnòstic, recerca i assessorament a pacients i clíniques de reproducció assistida.

Biòleg l’any 1994 de la Universitat de Navarra, doctor en Biologia Cel·lular per la UAB, i Màster en Biologia i Patologia Cel·lular per la Universitat de Barcelona.

Autor de diverses publicacions en revistes internacionals sobre fragmentació de l’ADN espermàtic i autor d’una patent. Fundador de CIMAB (Centre d’infertilitat Masculina i Anàlisi de Barcelona), un spin off de la Universitat Autònoma de Barcelona que ofereix des de 2011 serveis de diagnòstic, recerca i assessorament a pacients i clíniques de reproducció assistida e empreses farmacèutiques. Cofundador de CIMABIBERICA, empresa dirigida a la importació a escala global i distribució de productes innovadors de base biotecnològica amb aplicació a la reproducció assistida. Durant aquests anys CIMAB ha introduït el test de diagnòstic de la fragmentació de l’ADN de cadena senzilla i doble COMETFERTILITY i el sistema de selecció espermàtica FÈRTILS XIP.