Ajuda a vèncer el càncer infantil

 

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya col·labora amb la campanya "Para los Valientes" encegada per l’Hospital de Sant Joan de Déu. Aquest projecte és de gran rellevància pel futur dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies,  el SJD Pediàtric Càncer Center Barcelona.

Després de molts anys preparant-se, l'Hospital Sant Joan de Déu vol fer realitat el primer centre a Europa dedicat exclusivament al tractament i la investigació del càncer infantil, el SJD Pediàtric Càncer Center Barcelona que està projectat per convertir el nostre país en un referent mundial de l' oncologia infantil. Per assolir el nostre objectiu necessiten el suport de tota la societat, donants particulars, empreses, entitats que puguin ajudar a fer realitat aquest centre.  

Per això demanem la vostra col·laboració, fent aportacions i difusió d’aquest projecte: