Projecte Nana. Ajuda al nadons de famílies amb pocS recursos

El passat 30 de novembre es va celebrar a la seu del COACB i del CBC el 11è aniversari de l’Associació Projecte Nana amb un acte molt emotiu i un mercat solidari que va reunir a organitzadors, voluntaris i patrocinadors d’aquesta associació.

La finalitat de Projecte Nana és facilitar gratuïtament un equip bàsic de roba i productes d’higiene per als tres primers mesos del nadó i per a la mare en el part, de famílies amb pocs recursos. Moltes persones són conscients de les necessitats existents en aquest àmbit i el Projecte NANA ofereix la possibilitat de poder col·laborar a pal·liar aquests dèficits amb aportacions personals i empresarials.

Projecte Nana

El Col·legi conscient de la responsabilitat davant de la societat de promoure projectes i campanyes de caire solidari, i amb l’objectiu de donar visibilitat fa difusió de projectes solidaris i de micromecenatge dirigits, coordinats o amb participació de col·legiats. En aquest àmbit el CBC col·labora amb el projecte NANA.

Per a més informació: https://projectenana.cat/  ce: info@projectenana.cat

Projecte Nana