Conveni amb Genotipia

Descomptes del 40% en programes de formació i del 15% en programes universitaris

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb Genotipia, la plataforma de referència per a la formació, actualitat i divulgació en genètica mèdica i genòmica.

Dossier de presentació de Genotipia

Els col·legiats gaudiran d’una sèrie d’avantatges:

1.- Avantatges formatives: Codi de descomptes per tot el catàleg de programes formatius de Genotipia. 40% de descompte sobre el preu normal en els seus programes de formació especialitzada i 15% de descompte sobre el preu normal en els seus programes universitaris. 

2.- Un espai de rellevància: Si esteu fent investigacions i/o treballs relacionats amb la genètica i la genètica mèdica en laboratoris, clíniques o institucions i ho voleu compartir, en Genotipia us ofereixen un espai de rellevància que us permet arribar a companys investigadors i professionals clínics i sanitaris.

Els col.legiats podeu trobar tota la informació referent a la formació, publicacions i plataforma de Genotipia i trobar els codis de descompte en el següent enllaç