Signat un conveni de col·laboració entre l’ICAB i el Col·legi de Biòlegs de Catalunya per promoure el benestar dels animals

El dimarts, 27 de juny del 2023, el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Jesús M. Sánchez, i el degà del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC), Lluís Tort Bardolet, han signat un conveni per desenvolupar propostes i projectes comuns entre ambdues corporacions.

Atès que el CBC i  la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals (CPDA) del Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)  comparteixen amb objectius comuns en matèria de protecció de drets, salut i benestar dels animals, l’acord subscrit estableix l’organització d’activitats formatives per fomentar i promoure la protecció dels drets dels animals, així com fer estudis de recerca relacionades amb aquest àmbit.