El CBC participa en les Jornades d’Ocupabilitat i Formació Universitària en l’àmbit de les Biociències de l’AQUC

L’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya (AQUC) va organitzar el passat 15 de desembre el Seminari d'”Ocupabilitat i Formació Universitària en l’àmbit de les Biociències” amb l’objectiu de reflexionar sobre quines millores es podrien introduir en la formació de l’alumnat en l’àmbit de les Biociències.

El 2014 AQU Catalunya va iniciar un ambiciós projecte per conèixer l’opinió de les empreses instal·lades a Catalunya sobre si la formació universitària s’adequava a les seves necessitats i els resultats es van presentar a finals de 2029 que es van reflectir al document Conclusions i propostes de la millora per fer front als reptes en la formació universitària en l’àmbit de les Biociències. (Document Conclusions i propostes).

Amb l’organització d’aquesta jornada, AQU Catalunya comença el procés per difondre els resultats de l’enquesta de la tercera edició del projecte Ocupadors (2020-2023). Àgueda Hernández, presidenta de la Comissió de Sanitat i vocal de la Junta de Govern va participar en la Taula Rodona d’aquesta Jornada. Aquí podeu veure el vídeo del seminari que es va impartir en directe, de forma presencial i també en línia: