Sr. Patrici Bultó Sagnier.

Trajectòria professional 2019

Biòleg l’any 1982 a la Universitat de Barcelona.

Conservador i director tècnic de L’Aquàrium de Barcelona

La seva activitat professional ha estat sempre lligada al món marí:

Ha estat pioner de l’aqüicultura a Catalunya, primer com a director de la planta de producció marina, “Infomar” a les Salines de la Trinitat de Sant Carles de la Ràpita, fen reproducció d’Orada, Llobarro, i Llagostí, entre d’altres especies i col·laborant amb Universitats i diversos centres d’investigació marina en l’estudi de la seva biologia, reproducció, manteniment i engreix.

Bussejador professional i instructor de busseig, ha bussejat a diferents mars del món, amb diferents espècies de taurons, i participat en el “Shark’s Physicalls”, al Sea World Orlando, per l’obtenció de mostres de sang i monitoratge de diferents  paràmetres físics de les espècies: Solraig de sorra, Carcharias Taurus; Tauró gris Carcharhinus plumbeus i Tauró toro Carcharhinus leucas.

Lligat des de l’inici, al projecte de L’Aquàrium de Barcelona, fent el disseny i realització de la captació d’Aigua de mar, i després com a director de Biologia, Conservador, i director tècnic del centre, en el que porta 23 anys. És membre de la “European Union of Aquarium Curators” (EUAC), i inspector de la “Asociación Ibérica de Zoos y Acuarios” (AIZA).

Ha participat i donat conferències en diferents congressos de biologia marina i ha col·laborat fent tasques de divulgació del medi marí en diferents mitjans de comunicació.