Dra. Núria Sala i Serra.

Recerca i investigació 2021

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona el juny del 1976 i doctorada per la mateixa universitat, l’abril del 1988.

El 1982 i 1983 fa una estada al Center for Thrombosis and Vascular Research de la Universitat Catòlica de Lovaina, on inicia una línia de recerca sobre patologia molecular de la malaltia tromboembòlica que continuarà fins a principis del 2000, primer a la Unitat d’Hemostàsia i Trombosi de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i a partir del 1991, al Centre de Genètica Mèdica i Molecular de l’actual Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

L’any 2000 entra a formar part de l’equip de recerca de la Unitat de Nutrició, Ambient i Càncer, i del Laboratori de Recerca Translacional, de l’Institut Català d’Oncologia-IDIBELL, on és investigadora principal de diferents projectes competitius sobre epidemiologia genètica i patologia molecular del càncer gàstric, línia de recerca que va continuar fins a la seva jubilació, just l’any passat, el 2021.