Dra. Milagro González Garrigues.

Trajectòria professional 2021

La seva trajectòria es va iniciar en 1977 amb només 19 anys quan es va incorporar com alumna interna del departament de Fisiologia Animal de la UA de Madrid  i on va començar en la seva passió per la recerca i la docència.

Es va llicenciar en la Facultat de Biologia de València en 1983, i ha participat en diferents institucions a l’àmbit de la recerca, la docència i el benestar animals (Instituto de Investigaciones Citológicas de Valencia;  National Heart-Lung and Blood Institute de NIH-Bethesda; Unitat de Recerca Biomèdica-Fundació Sant Pau;  Institut de Recerca Oncológica-IRO; Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge-IDIBELL), i en les institucions on ha participat com a professora (UAM, UV, UAB, Serveis Funeraris de Barcelona).

En el 2006 la Dra. Asunción Benito li va proposar ser designada com a  responsable de prevenció de riscos laborals de l’IRO-IDIBELL, el que va produir un canvi radical en la seva trajectòria professional. Va poder aplicar tot el seu coneixement en benefici de la seguretat i salut del personal de l’IDIBELL, aconseguint per aquesta institució diversos premis derivats de la seva gestió en la prevenció de riscos laborals.