Dr. Mark Grossmann i Camps.

Trajectòria professional 2020

Nat a Barcelona el 1965 i acadèmicament format a la UAB (a més d’una curta estada al Institute of Animal Physiology and Genetics de Libechov, Txèquia).

Començà la carrera de Ciències Biològiques l’any 1982 i es doctorà en Ciències Biològiques, sota la direcció del professor Josep Santaló, l’any 1999.

Especialista en embriologia humana, desenvolupa la seva carrera professional en l’àmbit de la reproducció humana assistida, actualment a Barcelona IVF.

Des del primer moment ha participat en els programes de formació continuada i acreditació dels embriòlegs i en la reiterada demanda a l’administració del reconeixement de la figura del biòleg sanitari, que malauradament encara no hem assolit des del CBC, des de l’ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) i en l’actualitat des d’ASEBIR (Asociación para el estudio de la Biología de la Reproducción) , societat de la qual en va ser president i de la que actualment en forma part de la Junta Directiva.

A més de participar com a docent en diferents postgraus del seu àmbit, fa xerrades divulgatives o entrevistes  d’informació de la tasca dels biòlegs.

Actualment, és vocal a la Comisión Nacional de Reproducción Humana Asistida, del Ministeri de Sanitat i representant al Consejo General de Colegios Oficiales de Biólogos

I malgrat que aquest premi sigui “a la trajectòria professional”… encara està en actiu i no pensa a jubilar-se!