Dra. Glòria Soria Guerrero.

Trajectòria professional 2020

Llicenciada i Doctora cum laude en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Master in Biological Sciences per la State University of New York, finançada per una beca Fulbright. Especialista en Microbiologia i Parasitologia.

Porta trenta-tres anys treballant en l’àmbit de la salut humana. Va començar com a microbiòloga clínica i després Cap de Servei del Laboratori a l’Hospital General de Catalunya. Posteriorment, va ser directora tècnica del Laboratori de Referència de Catalunya durant setze anys i directora tècnica del Laboratori Cerba durant dos anys. Actualment, des de fa quatre anys, és la directora dels Laboratoris del Banc de Sang i Teixits.

Fa vint-i-quatre anys que es dedica a la docència universitària. Ha estat professora de Microbiologia a la Universitat Internacional de Catalunya, a la Universitat Autònoma de Barcelona i en l’actualitat a la Universitat Pompeu Fabra.

També ha col·laborat amb l’Associació Catalana de Ciències del Laboratori Clínic i ha estat membre de la Junta del Col·legi de Biòlegs de Catalunya.