Sra. Anna Nebot Morató.

“AiguaNatura dels Ports”.

Bioemprenedors 2020

Es va llicenciar l’any 1990 a la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Zoologia.

Va treballar  un curt temps en esculls artificials per tornar a estudiar un Postgrau d’aqüicultura. Té una visió de l’aqüicultura com una disciplina de producció animal per protegir els animals aquàtics salvatges i el medi ambient.

L’any 1995 va incorporar-se a l’Aquàrium de Barcelona com a Cap d’aquaristes, participant en la posada en marxa i durant 5 anys en el funcionament diari.

Posteriorment, es va dedicar uns anys a la formació en aquariofília i després com a gestora de la Xarxa d’aqüicultura de la Generalitat de Catalunya.

Finalment,  l’any 2015 va trobar “el seu lloc al món” quan va començar el projecte d’AiguaNatura dels Ports consistent en la reconversió d’una piscifactoria intensiva de truita, pràcticament abandonada, en un espai d’esbarjo, educació, producció i recerca en espècies autòctones a través de l’aqüicultura sostenible d’un parc natural.