La Dra. Mercè Durfort ens ha deixat

 

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya lamenta profundament el traspàs de la Dra. Mercè Durfort i manifesta el seu condol i un gran reconeixement a la seva figura, un referent de la biologia a Catalunya i una mestra per moltes generacions de professionals de la biologia que s’han format sota el seu mestratge.

El CBC va premiar la Mercè Durfort com a Col·legiada d’Honor de l’any 2020. El pròxim dia 22 d’abril farem el lliurament dels guardons dels premis Dia del Biòleg de l’any 2020 i 2021. Malauradament ella ja no serà amb nosaltres en aquest dia tan especial, però tots la tindrem molt present pel que ha representat per al món de la biologia.

La Mercè Durfort ha estat un exemple d’activisme positiu en pro de la biologia, la formació científica i la divulgació, que tots trobarem a faltar.