Campaments i Colònies de Natura amb la Sorellona a Parcs Naturals Estiu 2022

Els Aiguamolls de l’Empordà, el Pirineu, el Cap de Creus, la Garrotxa

o a la vora del Fluvià

Com sempre, a la Sorellona no ens arronsem! Seguirem fent la nostra feina en el camp de l’educació i la sensibilització ambiental, l’educació en el lleure, el voluntariat ambiental i la conservació de la natura.

Des de la Sorellona mantenim i ampliem la nostra oferta d’estades de natura per a l’estiu, per a fer possible un estiu ple de natura per a infants i joves. Ja ho sabeu, trobareu tota la informació aquí: www.campamentsorellona.org. Estem actualitzant la informació de cada torn progressivament, però ja hi trobareu les dates i preus definitius.

Mantenim Campaments i Colònies de Natura a llocs ben emblemàtics com ara els Aiguamolls de l’Empordà, el Pirineu, el Cap de Creus, la Garrotxa, o a la vora del Fluvià.

Preus: El CBC i l’Associació Sorellona han signat un acord i els familiars dels col·legiats gaudiran d’un 10 % de descompte en el preu.

Ep! Hem actualitzat i ampliat els nostres descomptes! Hi ha bons descomptes per a tothom, sobretot si us decidiu aviat. Convé que els mireu bé, perquè aquest any hem hagut d’actualitzar força a l’alça els preus per a fer sostenible el nostre projecte. Ja hem obert preinscripcions!

Estem a la vostra disposició per a atendre qualsevol dubte o consideració que ens vulgueu fer.

Equip de la Sorellona. Associació la Sorellona

www.sorellona.org  www.campamentsorellona.org  estadesnatura@sorellona.org