Assegurança responsabilitat civil específica del teu àmbit laboral i altres assegurances

Descripció:

Acord amb la corredoria d’assegurances Ferrer & Ojeda, que inclou l’oferiment  d’una assegurança de responsabilitat civil professional pels biòlegs (voluntària) en tres àmbits: sanitat, medi ambient i gestió administrativa.

Així mateix, hi ha inclòs una oferta competitiva i específica pels col·legiats i les seves empreses en la contractació d’altres tipus d’assegurances (llar, vida, accidents, salut, automòbils, defensa jurídica…)

Preu:

Depèn de l’assegurança contractada.

Condicions:

Exclusiu per col·legiats i familiars de primer grau

Què he de fer:

Posar-vos en contacte  en Tel. 932805959 o visitar el següent web: Ferrer Ojeda Biòlegs C/ Tamarit 155-159. 08015 Barcelona. Heu d’indicar el vostre número de col·legiat.