Cursos de Mindfulness amb descomptes a càrrec d’Elisenda Dalmau, col.legiada

 

El pas, cap a una alimentació sostenible i conscient (Curs presencial).

Dates: dijous 24 de febrer i 3, 10 i 17 de març, de 18:30 a 20 hores. Si t’interessa fer o simplement explorar una transició cap a una manera de menjar més respectuosa amb l’entorn, apunta’t a aquest taller per una Alimentació sostenible. Farem camí per connectar amb com t’estàs alimentant i com això afecta i impacta en l’entorn. Veuràs quins canvis pots fer en els teus hàbits alimentaris. T’ajudem a canviar el xip 4 sessions per reflexionar i revisar com compres, menges i et nodreixes. “Diga’m com menges i et diré el món que vols”. Lloc: Espai Cos i Ment. C/ Mare de Déu del Coll 25, Barcelona Metro Lesseps. Preu: 90 €  10% de descompte pels col.legiats. Si vols més informació, ens pots contactar o et pots inscriure i ens posarem en contacte amb tu.

 

Transformant la nostra mirada al món: taller de Mindfulness i ecologia profunda (en línia via zoom).

Data: Diumenge 13 de març de 2022 de 18 a 21 hores. Vivim temps difícils.  Ens enfrontem a amenaces que comprometen la vida i la de les generacions futures, com l’emergència climàtica, la pèrdua de la biodiversitat, les crisis migratòries i humanitàries….  L’oportunitat de transformació apareix quan, més enllà de la negació, la mandra o la paràlisis, cultivem els recursos interns que ja tenim i ens permetem reconnectar amb la bellesa i la gratitud cap a la vida. Partint de la pràctica de mindfulness, aquest taller es basa en el treball de Joanna Macy , que beu de diferents tradicions espirituals, l’ecologia profunda i la teoria de sistemes.

Et convidem a explorar com reconnectar amb tu mateix/a i amb la Nostra humanitat compartida, i deixar-te descobrir quina pot ser la teva participació mentre “ creem una cultura que no destrueix el seu món” (J. Macy). Una invitació a explorar com ser part de la solució,  en aquest taller interactiu, nutritiu i inspirador.  “Sigues el canvi que vols veure en el món”– Gandhi. Faciliten: Carola García i Elisenda Dalmau. Aportació voluntària, aquest taller s’ofereix com a pràctica de la generositat en donar i rebre. Inscriu-te clicant

 

Retir de silenci de cap de setmana del 8 al 10 d’abril a Hostalets de Balenyà (Presencial). 

Dates: Del divendres 8 al diumenge 10 d’abril de 2022.  Un retir de cap de setmana en silenci et brinda l’oportunitat de descansar del brogit de la vida diària, renovar-te i centrar-te en l’observació amable del que ocorre en el teu interior (mindfulness). A través de la meditació i indagació personal en silenci oferim l’oportunitat d’una pràctica intensiva i profunda, explorant els ensenyaments i les pràctiques essencials de mindfulness. Des del silenci, aprofundirem en la possibilitat de llibertat que es desplega en explorar una relació més saviesa amb nosaltres mateixos. Cultivarem mindfulness a través de pràctiques meditatives i activitats diàries, segons es presenten en el programa de mindfulness creat per Jon Kabat-Zinn (MBSR) que integra els ensenyaments tradicionals dins d’un context contemporani amb rigor i profunditat, des d’una perspectiva universal. Condueixen el retir: (fer clic per conèixer-les) Carola García i Elisenda Dalmau. “¿Per què continues a la presó / Quan les portes estan tan obertes? / Surt del nus del pensament de la por / Viu en el silenci / Flueix més i més avall/ Cap a les ones de l’ésser / Que constantment es van engrandint.” Rumi. Obert a qualsevol persona interessada, des de persones que s’apropen al mindfulness per primera vegada, participants de cursos de Mindfulness que sentin l’impuls d’aprofundir en la pràctica, fins a professors de mindfulness en formació. Lloc: Casa d’espiritualitat Marc Castanyer a Hostalets de Balenyà (Barcelona). Preu: 175 € allotjament en habitació individual amb bany, manutenció i gestió.  El pagament dels ensenyaments es farà com a aportació voluntària (pràctica de la generositat). En aquesta ocasió, els ensenyaments s’ofereixen com a pràctica de mindfulness de donar i rebre i s’expressarà com a donatiu voluntari i anònim al final del retir. Inscripcions i forma de pagament: Per inscriure’s, cal emplenar el qüestionari en aquest enllaç. Un cop admès, rebràs un correu amb la informació per dur a terme la transferència bancària del pagament.