Vacunació Biòlegs Sanitaris. 3a dosis

El CBC s’ha posat en contacte amb el Departament de Salut per coordinar la tercera dosis de la vacuna contra la COVID-19 pels biòlegs i el personal dels centres sanitaris i sociosanitari que no formen part del SISCAT.

Alguns han rebut un SMS i han pogut demanar cita per a vacunar-se. Si no heu rebut aquest missatge, podeu mirar de programar la vostra cita a la web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Un cop tingueu la cita confirmada, el/la professional podrà anar al punt assignat amb l’sms de confirmació de cita i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (el carnet o certificat col·legial, contracte, etc.).

Per als professionals que en entrar a la pàgina web troben un missatge que els hi diu “no pots demanar cita” s’habiliten dues vies alternatives per a poder-se vacunar:

 

  1. Via preferent: adreçar-se a un punt de vacunació poblacional sense cita  amb el document de declaració responsable complimentat  i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (el carnet o certificat col·legial, contracte, capçalera del full salarial).
  2. Si per qüestió de distància geogràfica resulta difícil poder-se desplaçar als punts de vacunació poblacional sense cita, el/la professional sanitari podrà demanar hora al seu centre d’atenció primària per a rebre la vacunació amb el document de declaració responsable complimentat  i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (el carnet o certificat col·legial, contracte, capçalera del full salarial, etc.)