Grup de treball per la “Professionalització del sector de l’educació ambiental”

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat està promovent un projecte sobre la professionalització del sector de l’educació ambiental en el que el CBC està participant com a membres de la comissió de seguiment.

Al primer trimestre del 2021 es va realitzar l’estudi de diagnòstic inicial del sector de l’Educació Ambiental que podeu consultar en el següent enllaç

Ara l’objectiu de projecte és definir els perfils professionals dins del sector de l’educació ambiental, així com els itineraris formatius vinculats i la seva ubicació en els convenis laborals associats al sector de l’educació ambiental.

Volem crear al CBC un grup de treball de biòlegs que estiguin treballant a l’àmbit de l’Educació Ambiental per col·laborar en la presentació de propostes per part del nostre col·lectiu. Per això, si vols col·laborar en aquest projecte, envia’ns un correu electrònic amb les teves dades a cbc@cbc.cat indicant el teu interès a formar part d’aquest grup de treball.