Barcelona és guardonada als premis de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

 

El jurat dels premis European Week for Waste Reduction 2020 ha seleccionat el projecte sobre la prevenció de la contaminació marina impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de dues accions, una per la prevenció dels plàstics “Repte beure sense plàstic” i l’altra per la prevenció de les burilles de cigarreta “Aquí comença el mar”.

 

El repte beure sense plàstic ha estat impulsat per les entitats del grup de treball Residu Zero del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i ja compta amb un centenar d’organitzacions adherides (el Col.legi de Biòlegs de Catalunya forma part d’aquest grup impulsor).

 

L’acció “Aquí comença el mar. No hi llencis res” ha col·locat un centenar de plaques informatives en alguns embornals de la ciutat per conscienciar la ciutadania dels petits residus que arriben al mar.

 

Llegir més