Vacunació COVID-19 per a Biòlegs assistencials de l’àmbit de la Salut

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya s’ha posat en contacte amb el Departament de Salut per coordinar la gestió dels llistats de vacunacions contra la COVID-19 dels col·legiats/des que estan exercint la professió a l’àmbit sanitari.

En aquesta etapa podran sol·licitar la vacunació exclusivament els col·legiats/des que treballin a l’àmbit de la salut i facin assistència als usuaris o tinguin contacte amb mostres biològiques d’usuaris amb possible infecció de COVID-19.

Els que esteu en aquesta situació heu d’omplir tots els camps del següent formulari:

Heu de tenir a mà, el número de col·legiat/da, el CIP de la Targeta sanitària, i el NASS (Número d’Afiliació a la Seguretat Social).

 

 

FORMULARI BIÒLEGS PER VACUNACIÓ COVID-19