Seminari en línia:

Componente genético en la infección por COVID-19

A càrrec del Dr. Angel Carracedo

Dimecres 21 d’abril 2021 a les 17 h.

 

Fins l’actualitat es desconeix les raons científiques per què alguns pacients sofreixen la Covid-19 de forma molt greu mentre que uns altres no mostren ni tan sols símptomes. En aquest seminari el Dr. Angel Carracedo analitzarà les implicacions que la genètica de cada individu pot tenir en la infecció per aquest nou coronavirus i ens explicarà, segons les últimes recerques, què és el que es coneix actualment de la relació entre gens i Covid-19.

 

Ponent: :  Dr. Angel Carracedo Catedràtic de la Universitat de Santiago de Compostela. Director de la Fundación Pública Galega de Medicina Xenómica (SERGAS)

Presentadora i Moderadora:

Dra. Rosa Ana de la Chica.  Coordinadora de la Comissió de Genètica i Reproducció Humana del Col.legi de Biòlegs de Catalunya.

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya ofereix d’una manera TOTALMENT GRATUÏTA aquest seminari en línia.

 

METODOLOGIA

El seminari en línia (webinar) s’impartirà en directe el dia 21 d’abril de 2021 a les 17 hores.

1) Registrar-se amb anticipació suficient en el seminari a través del següent enllaç:

Registre d’inscripció

2) Rebràs en el teu correu electrònic un enllaç per a poder participar en el seminari.

3) Tan sols necessitaràs un dispositiu (ordinador, tauleta, telèfon intel·ligent, etc.) amb un navegador i connexió a internet. Uns minuts abans de l’hora de convocatòria només has d’anar a l’enllaç que se t’ha proporcionat.

4) Les persones registrades podran intervenir en el seminari fent preguntes o comentaris mitjançant un xat per escrit. Al final de l’exposició el ponent intervindrà explicant i comentant les preguntes que hagin anat sorgint al llarg del seminari.

5) Aquest seminari també es podrà seguir en directe a través de la plataforma YouTube en línia del CBC https://www.youtube.com/channel/UCttlFCWRAWVI8zsNtc8rh7g (no podem garantir la intervenció en el seminari a través del xat de YouTube).

Organitza:

00