Preparació d’oposicions a la Generalitat amb Carles San José, consultor. 15% de descompte pels col.legiats

T’ajudo a preparar els 25 temes de la part general del temari del cos de titulació superior, biòlegs. Recentment, des de la Direcció General de Funció Pública s’ha comunicat la intenció de publicar per al 2n/3r trimestre d’enguany, la convocatòria de 28 places.

Sistema de preparació a distància amb recursos d’aprenentatge multimèdia (vídeos editats, àudios i temes escrits, tests i casos pràctics de cada tema, classes enregistrades, etc.). Pots fer consultes i les contesto en un màxim de 24h. Flexibilitat màxima, pots estudiar on i quan vulguis, t’evites desplaçaments i guanyes temps.

Existeix la possibilitat d’afegir a tots aquests recursos d’aprenentatge, poder assistir i intervenir a les classes setmanals de repàs per videoconferència (25 classes d’1,5h), amb accés permanent a les classes enregistrades. En aquesta modalitat també em pots enviar el cas pràctic setmanal i te’l retorno amb comentaris personalitzats. Per a aquest sistema tinc previst començar amb un grup a finals d’abril d’enguany

(places limitades)

Preu recursos aprenentatge 25 temes + dret a consultes: 450€

Preu recursos aprenentatge 25 temes + dret a consultes + classes + retorn personalitzat del cas pràctic: 590€.

Beneficis per a les persones col·legiades: 15% de descompte sobre el preu normal

(de 450€ a 380€ i de 590€ a 500€)

Si tens interès en la modalitat d’autoaprenentatge, pots fer ja la inscripció amb aquest formulari. Un cop enviat se’t genera la informació per fer el pagament, i tan aviat com en tingui constància t’envio tota la informació per entrar a l’aula on trobaràs tots els recursos d’aprenentatge.

Si tens interès en la modalitat amb l’afegit de classes i retorn personalitzat dels casos pràctics, pots reservar plaça en aquest formulari, i unes setmanes abans de l’inici previst a finals d’abril t’enviaré un enllaç per poder formalitzar la inscripció amb el pagament.

Més informació a: carles@sanjoseconsultor.cat  www.sanjoseconsultor.cat (apartat oposicions)