Seminari en línia: “Ensayos clínicos”.

Ja podeu veure aquesta sessió.

A càrrec de Joan Lonca

Els assajos clínics són recerques mèdiques imprescindibles que ajuden al descobriment de millors maneres de tractar, prevenir, diagnosticar i comprendre les malalties que afecten l’ésser humà. Aquests poden ser per a testar l’eficàcia de nous medicaments o comparar tractaments ja existents i determinar quin és més o menys beneficiós Aquestes recerques sempre s’aborden des de la multidisciplinarietat i els biòlegs tenen un paper important en els dissenys dels Assajos clínics.

Ponent:

Joan Lonca Giménez. Biòleg i Consultor de Recerca Clínica.

Presentadora i Moderadora:

Dra. Águeda Hernández Rodríguez. Vocal de Sanitat de la Junta de Govern del Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

El CBC, en la línia del compromís amb formació als professionals i la difusió de la ciència a la societat en el seu conjunt, va organitzar aquest seminari en línia que podeu veure en el següent vídeo:

Organitza: