Ja podeu veure el seminari en línia: Prevención y control de la Covid-19 en el ámbito turístico: bases científicas y aspectos prácticos.

Ponent:

Dr. Sebastián Crespi Rotger. Biòleg i Doctor en Farmàcia Expert en Salut Pública i Seguretat Sanitària a l’àmbit turístic. Director Científico de Biolínea Internacional www.biolinea.com

Presentadora i Moderadora:

Dra. Águeda Hernández Rodríguez. Vocal de Sanitat de la Junta de Govern del Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

El turisme ha estat el sector més afectat per la crisi sanitària derivada de la pandèmia. En aquesta conjuntura incerta per al sector – i per a tota la cadena de valor turístic – és més important que mai comptar amb informació fiable i actualitzada que permeti oferir als clients i empreses col·laboradores les respostes més adequades. És imprescindible, reforçar l’estratègia sanitària i de prevenció a llarg termini, en un context on la cura de les persones i de l’entorn ocupin un lloc central en la recuperació del turisme.

El CBC, en la línia del compromís amb formació als professionals i la difusió de la ciència a la societat en el seu conjunt, va organitzar aquest seminari en línia que podeu veure complet en el següent vídeo: