Identifica’t !  Signa amb el número de col.legiat/col.legiada

Des del Col.legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) us recomanem  i recordem que per fer efectiu el compliment de l’actual normativa (obligatorietat de la col.legiació per exercir la professió) i fer constància de la vostra condició de biòleg/biòloga, quan signeu qualsevol document, informe, dictamen, anàlisis, valoració, etc., en l’exercici de la vostra professió heu d’indicar també el vostre número de col·legiat/col.legiada.

Fer això, a més de garantir la vostra capacitat per exercir com a biòleg/biòloga, reforça el reconeixement i desenvolupament de la nostra professió davant la societat.

Si no recordes el teu número, pots adreçar-te a la Secretaria del CBC i sol.licitar-lo (per c.e. cbc@cbc.cat o per telèfon 934876159) però també pots consultar-lo al Directori Professional, aquest directori inclou les dades (nom, cognom, número de col.legiat/col.legiada, titulació i universitat) de tots els col·legiats actius en el Col.legi de Biòlegs de Catalunya.