El biòleg Dr. Narcís Prat i Fornells premiat per l’Asociación Ibérica de Limnología

L’Asociación Ibérica de Limnología ha concedit el primer premi a la Trajectòria en Limnologia del 2020 al biòleg Dr. Narcís Prat i Fornells sobre la base de la seva amplíssima producció científica, la seva contribució al desenvolupament de la Limnologia en la península Ibèrica, la seva entusiasta dedicació docent i formativa, la seva activitat de transferència del coneixement a la societat, a l’administració i als gestors del recurs hídric, i el seu compromís amb la conservació dels ecosistemes.

El Dr. Narcís Prat i Fornells, ha desenvolupat intensament i amb passió una excel·lent activitat docent universitària, ha liderat múltiples projectes de recerca amb l’objectiu de conèixer i millorar la qualitat ecològica dels ecosistemes aquàtics continentals, ha treballat amb il·lusió en la difusió de la cultura científica i de la necessitat de conservació de la biodiversitat a la societat, i ha estat un actor molt rellevant en diverses accions ciutadanes de protecció dels nostres ecosistemes aquàtics.

Des de el CBC volem felicitat al Dr. Narcís Prat i Fornells pel merescut reconeixement de la seva trajectòria professional i l’aportació a la recerca a l’àmbit de l’ecologia i de la limnologia que és un exemple a seguir per tots els que ens dediquem a les Ciències de la Vida.