Manifest #CienciaAlsMitjans. Uneix-te!!

Benvolguts/des,

 

Recentment hem posat en marxa un manifest dirigit a Direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Govern de la Generalitat on el Col·legi de Biòlegs de Catalunya, juntament amb més de 50 entitats que inclouen col·legis professionals, societats científiques o instituts de recerca i entitats i plataformes socials demanem la creació d’un bloc informatiu específic, amb especialistes en periodisme científic, a tots els mitjans i programes informatius.

Reivindiquem un periodisme científic que difongui i divulgui els fets relatius a la ciència en general, i en particular a la innovació, salut, medi ambient i activitats de recerca, sempre una informació rigorosa de la qual avui dia seguim sense poder gaudir.

De moment, hem pogut reunir-nos amb representants de l’àrea de comunicació del Govern i alguns parlamentaris per exposar-los les nostres inquietuds.

Ara demanem també el suport de la població, qui mereix una informació rigorosa i actual del panorama científic per la seva rellevància social, per tal donar més força al manifest. Així doncs, com a professionals i interessats en la Biologia i en la Ciència en general, i també com a ciutadans, us animem a signar aquesta petició que hem creat a Open Petition. #CiènciaAlsMitjans

https://www.openpetition.eu/petition/online/mes-ciencia-als-mitjans-de-comunicacio-publics-catalans

 

Rebeu una cordial salutació

 

La Junta de Govern