Aquest estiu la mainada i els joves poden gaudir de CAMPAMENTS DE NATURA a diferents  Parcs Naturals de Catalunya

 

Des de la Sorellona hem reestructurat la nostra oferta d’estades de natura per a l’estiu. Aquesta reestructuració consisteix sobretot, en reduir el nombre de torns, a fi de concentrar-nos en les propostes amb més possibilitats d’oferir una experiència exitosa i segura als inscrits, ateses les circumstàncies actuals.

 

Aquests campaments de natura, i com a novetat d’aquest any, colònies de natura són propostes de lleure educatiu dirigides a infants i joves, basats en l’observació i el gaudi de la natura. Cada activitat es fa a l’estiu en un entorn privilegiat, situat al cor d’un dels parcs naturals de Catalunya.

Aprenem a estimar la natura, a través del joc, la descoberta del medi, i la convivència amb altres nens o nois d’edat semblant. Ens agrada compartir vivències singulars i úniques.

 

Els nostres equips estan formats per joves educadors en el lleure, experimentats, i alhora bons naturalistes. A més, comptem amb la col·laboració de tècnics experts dels parcs naturals i de grans projectes de conservació. A banda de passar-s’ho bé, durant els campaments els participants podran participar en activitats concretes d’estudi de la natura, adaptades a cada edat.

 

Creiem en la gran experiència de viure uns bons campaments, on els infants i joves guanyen maduresa i autonomia, tot passant-t’ho bé fora del seu niu familiar, i on sobretot fan nous amics i gaudeixen d’una experiència vital memorable.

Preus:

El CBC i l’Associació Sorellona han signat un acord i els familiars dels col·legiats gaudiran d’un 5 % descompte en el preu.

 

Per a més informació i inscripcions:

https://www.campamentsorellona.org/

estadesnatura@sorellona.org

 

Organització i execució

A càrrec de l’equip de l’Associació Sorellona

sorellona