El Departament de Salut coordina la col·laboració i aportacions COVID-19

El Col·legi de Biòlegs de Catalunya ha lliurat a l’Administració Sanitària les dades dels més de 1.700 experts en l’àmbit de la biologia i de les proves diagnòstiques en PCR que es van oferir com a voluntaris en la crida que es va fer des del CBC per ajudar en aquesta crisi de la COVID-19.

Ara el Departament de Salut per coordinar totes les possibles aportacions i voluntariat ha posat a disposició de la ciutadania un web on es recullen les possibles col·laboracions (producció de material, personal sanitari, donacions, voluntariat):

CANAL SALUT GENCAT

Així mateix us comuniquem que dins d’aquest web i ha un apartat específic per inscriure’s com professional sanitari o com voluntari on també, si ho considereu adient, us podeu inscriure:

FORMULARI GENCAT COM PROFESSIONAL SANITARI

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. SALUT!!