Gràcies per la vostra solidaritat professional

 

Volem agrair profundament la ràpida resposta que el col·lectiu de biòlegs i titulacions afins han donat a la la crida efectuada des del Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) a col·laborar amb les autoritats sanitàries per afrontar l’emergència que ha suposat la irrupció de la COVID-19 a Catalunya, situació que va portar a declarar l’activació del Pla d’actuació per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc i l’estat d’Alarma a més de la declaració de Pandèmia per la OMS.

Els Biòlegs i els titulats afins som una part dels professionals que, des de la investigació, l’anàlisi i la diagnosi, participem de forma activa enel sistema de Salut del país. La ràpida resposta donada des del col·lectiu no deixa d’enorgullir-nos com a col·lectiu professional. Han estat més de 1.600 professionals, col·legiats o no, els que han respost en 24 hores a aquesta crida i s’han postulat com a voluntaris per oferir la seva experiència en tècniques RT-PCR i altres aspectes relacionats amb les especialitats sanitàries.

Hem lliurat a l’Administració Sanitària les dades dels voluntaris perquè aquesta administració contacti amb ells directament quan s’escaigui.

Us agraïm la vostra disposició a col·laborar voluntàriament en la resposta professional a aquesta emergència, i molta SALUT!

La Junta de Govern

Col·legi de Biòlegs de Catalunya

Casp 130, 5a planta, despatx 1

(Edifici COACB)

08013 Barcelona

Telf: 934876159