El CBC adopta mesures de prevenció pel coronavirus

Des del CBC estem pendents de les actualitzacions i recomanacions de les autoritats sanitàries en relació amb el Coronavirus COVID 19; és per aquest motiu que el CBC ha elaborat un pla d’actuació i ha previst diferents escenaris.

 

Per aquesta raó el CBC, s’afegeix a les recomanacions esmentades i, com entitat suspèn i/o ajorna l’activitat pública que estigui prevista.

 

Tanmateix l’atenció al conjunt dels col·legiats es continuarà produint per correu electrònic i per telèfon d’11 a 14 h i de 15 a 18 hores. Estem a l’expectativa de com avança la situació i en el cas donat que, com a mesura preventiva, es decreti confinació a Barcelona, alguns serveis del CBC es veuran alterats. Qualsevol canvi que es produeixi al respecte d’aquesta situació extraordinària es comunicarà de manera adient.

 

Agrair-vos a tots/es la vostra comprensió i col·laboració.

 

El Col·legi us recorda que aquesta situació és temporal i que el sentit de la responsabilitat personal és fonamental per fer front a les excepcionals circumstàncies actuals.

Telèfon: 934876159              Correu electrònic: cbc@cbc.cat

 

Aprofitem per donar a conèixer les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat (enllaç).