30 % de descompte en Sistemes d’Alarma Llar o Negoci Prosegur

 

Els col·legiats del CBC podran gaudir d’un 30% de descompte en els Sistemes d’Alarma Llar o Negoci de PROSEGUR.

A l’àrea d’Alarmes, PROSEGUR compta amb una àmplia gamma de solucions que contribueixen a millorar la seguretat de les famílies i els negocis.

Amb aquesta finalitat, ofereixen tecnologia d’avantguarda, projectes d’instal·lació personalitzats, avaluació de riscos i revisions periòdiques, alarmes tècniques per sinistres, càmeres, seguretat perimetral, servei d’intervenció immediata, i localització de persones i vehicles, entre altres serveis.

 

Què oferim als nostres clients?

Garantim la seguretat dels nostres clients a través dels nostres sistemes d’alarma amb vídeo detecció.

A més, adaptem el servei a les seves necessitats i, abans de la instal·lació, realitzem un estudi exhaustiu de l’habitatge o negoci per conèixer les seves particularitats i, si cal, reforçar el sistema amb serveis complementaris com les nostres càmeres d’última generació, que permeten veure des de qualsevol lloc el que passa a l’immoble.
Què ens diferencia de la competència?

Les nostres alarmes estan connectades a la Central Receptora d’Alarmes (CRA) 24 hores al dia i 365 dies a l’any. D’aquesta manera, podem verificar cada incidència i, si cal, avisar la Policia. A més, a través del nostre servei Acuda, un dels nostres vigilants es desplaça immediatament al domicili per comprovar que tot estigui en ordre. Gràcies a les nostres aplicacions mòbils, l’usuari pot controlar l’alarma des del seu telèfon o tauleta. Dins de la nostra aposta per la innovació, hem desenvolupat una app avançada i intuïtiva. Els panells disposen de detecció de manipulació i estan situats en un lloc no accessible, convertint-los en invisibles davant de possibles intents de sabotatge.

El nostre compromís d’excel·lència per prestar un nivell de servei òptim als nostres clients i guanyar-nos la seva confiança.

Per a més informació sobre qualsevol producte posar-se en contacte amb el Sr. Enric Alonso: Telèfon: 690965849. C.e.: enric.alonso@prosegur.com

Per a valorar una alarma per a llar o negoci s’ha de fer una valoració de riscos in situ, per tal de veure quins punts crítics s’han de protegir i quins elements s’haurien d’utilitzar. Aquesta valoració no comportarà cap cost ni compromís de compra per al col.legiat/col.legiada, i s’establirà acordant data, hora i lloc amb l’interessat/interessada.

 

En cas de sol·licitar una valoració econòmica prèviament el col.legiat/col.legiada hi haurà d’aportar un codi que podeu veure’l en aquest enllaç de la Intranet del CBC perquè es pugui aplicar el descompte del 30%.

Per a informació dels productes:

Llar: https://www.prosegur.com/lineas-negocio/Prosegur-alarmas/hogares_y_personas

Empresa: https://www.prosegur.com/lineas-negocio/Prosegur-alarmas/negocios_y_comercios

Vídeo Youtube Prosegur Alarmes: https://www.youtube.com/watch?v=OVMObFvf11o

Canal Youtube Prosegur: https://www.youtube.com/channel/UCvb9eHgqgGE_8GN_inzO4iA