Dra. Margarita Salvadó, Membre d’honor del Consell Superior Europeu de Doctors

La Dra. Margarita Salvadó i Costa, biòloga i que ha estat vicedegana del CBC a l’anterior legislatura ha estat guardonada amb el títol de Membre d’Honor del Consell Superior Europeu de Doctors (COSEDOC).

El Consell Superior Europeu de Doctors és una institució que impulsa i divulga la ciència, la cultura i les recerques científiques a través dels estudis i aportacions dels membres del Consell Superior i Membres Honorífics del mateix que comparteixen amb la societat generant opinió pública i que participa en projectes institucions de reconegut prestigi i d’alta projecció econòmic–social.

Aquesta institució oficialment autoritzada pel Ministeri d’Interior com a associació de Doctors a la qual també pertanyen Premis Nobel té un caràcter eminentment científic i tècnic amb una especial èmfasi a fomentar la cooperació científica entre els acadèmics i investigadors en l’àmbit Europeu i Internacional, especialment entre els quals formen part, en l’actualitat més de cent seixanta selectes membres Doctoris.

La concessió a la Dra. Margarita Salvadó d’aquest guardó per unanimitat per part de la Junta Rectora de CONSEDOC, valora la seva trajectòria professional en l’àmbit de la microbiologia clínica i les aportacions de la professió del biòleg a la societat moderna.

El lliurament d’aquest guardó es va celebrar el passat dia 24 de maig al Palau de Congressos de Madrid, en un acte solemne en el qual es van lliurar els premis de membres d’honor i els diplomes de Grau de l’Escola Universitària ESERP Bussines School.

Des de el CBC felicitem a Margarita Salvadó per aquest guardó.