Pep Hurtado Díaz

Vocal 4t

peph_foto1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formació:

Llicenciat en Ciències Biològiques, especialitat Zoologia.

Tercer cicle en Ciències del Mar

 

Desenvolupament professional:

2013-actual        dnota medio ambiente SL. Delegat territorial de la zona nord-est (Aragó, Catalunya, Balears, València i Múrcia). Director tècnic (de l’àrea de litoral, especialitzada en gestió integral d’àrees litorals).

1996-2012           LITORAL CONSULT. Gerent (CEO) / Director Tècnic

2009-2012           AFKEN LITORAL, SA (Chile).  Director d’estratègia

1993-1995           TECNO AMBIENTE, SL.   Director Tècnic

1992-1993           Professional lliure (autònom) . Responsable de projectes

1990-1992           TECNOLOGÍA AMBIENTAL, SL. Responsable de projectes

 

Ha exercit la presidència (2013- 2015) i altres càrrecs a l’ Associació Catalana d’Enginyeries i Consultories Ambientals (ACECMA), vocal de l’Associació Catalana per a Innovació i Internacionalització del Sector de l’Aigua, del Fòrum Marítim Català i de la Red Española de Gestión Integral de Áreas Litorales.

Ha estat membre de la Comissió de Medi Ambient de la delegació de Catalunya del COB (92-96) i representant del sector empresarial de consultoria i enginyeria ambiental a la Fundació Fòrum Ambiental, al Consell Municipal de Medi Ambient de Barcelona, a la Comissió Ambiental de la Cambra de Comerç de Barcelona i a la Comissió ambiental de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC).

 

Perfil en linkedin: https://www.linkedin.com/in/pep-hurtado