Eduard Martínez García

Secretari

eduardmg1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formació

  • Llicenciat en Ciències Biològiques (1989) per la UNIVERSITAT DE BARCELONA, especialitat Zoologia.
  • Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals (2002).
  • Tècnic competent per a la redacció del Plans d’Autoprotecció (2012).
  • Executive-MBA (EAE, 2015).

Desenvolupament professional

Des de 1991 ha centrat la seva activitat en l’Assessorament Ambiental a la PIME i l’Administració local, participant en l’estudi i realització d’activitats de millora de la gestió dels riscos i els recursos naturals: les aigües, els residus, l’energia i el medi natural.

Interessat per la tecnologia, ha participat en la digitalització i connexió de xarxes de diverses organitzacions, en el desenvolupament i adaptació de programari de temàtica ambiental, i en la introducció al territori nacional de béns destinats a l’estalvi i eficiència energètica i el tractament d’aigües i residus.

Actua com a pèrit judicial en nombrosos casos de gestió del patrimoni natural i valoració de danys ambientals i delicte ecològic.

 

Perfil en linkedin: http://www.linkedin.com/in/eduardomartinezg