Uneix-te i lluita contra el Dengue i el Zika. APP Mosquito Alert.

 

Mosquito Alert és una plataforma ciutadana per investigar i controlar mosquits transmissors de malalties globals.

 

El mosquit tigre (Aedes albopictus) i el mosquit de la febre groga (Aedes aegypti) són espècies que s’estan expandint en molts llocs del món. Poden transmetre algunes malalties com eldengue, la Chikungunya o el Zika. Són molt molestos ja que s’han establert en àrees urbanes.

El projecte Mosquito Alert és un sistema d’alerta ciutadà per investigar, seguir i controlar l’expansió de les dues espècies de mosquit. Amb l’app Mosquito Alert la ciutadania pot ajudar als científics a detectar adults de mosquits i els seus llocs de cria.

Uneix-te i lluita contra el Dengue, el Chikungunya i el Zika!

Descarrega't l'app i avisa si veus mosquits tigre.

 

Trobareu l'app al web www.mosquitoalert.com