Imatge corporativa (logo, web i altres elements gràfics)

 

Els col·legiats podeu disposar d’un descompte del 20% en els serveis de creació d’imatge professional pròpia (marca, logotip, catàlegs, etc..) i/o també podeu contactar diferents packs adaptats a les vostres necessitats per donar un impuls a la comunicació dels vostres projectes o serveis.

Per veure l’oferta complerta i contactar cliqueu aquí.

ESTUDIOam facilita una eina potent per a tots aquells col·legiats que entenguin que comunicar-se correctamehttps://cbiolegs.cat/wp-content/uploads/2016/04/imatge-disseny-professional.pdfnt amb els seus clients mitjançant la seva marca, els seus catàlegs, els seus tarifaris, els seus comunicats, els seus fulletons, els seus websites… és bàsic per poder assolir els objectius.

En els moments actuals, renovar la imatge corporativa, actualitzar preus, millorar la comunicació i fer-se notar, amb excel·lència, singularitat, creativitat i enginy, són imprescindibles per tal d’arribar i fidelitzar clients i poder obrir nous camins de prosperitat empresarial.

És per això que oferir als col·legiats del CBC la possibilitat de contractar aquests serveis, en qualsevol de les seves modalitats, obtenint un 20% de descompte sobre el preu habitual o bé, contractant alguns dels següents packs:

1 PACK BÀSIC 

» Logotip senzill

» Web no administrable d’1 pantalla

» Signatura de correu

2 PACK MEDIUM 

» Logotip senzill

» 2 aplicacions de papereria (ex. targeta, sobre, paper de carta, factura …)

» Web administrable de fins a 5 pantalles

» Signatura de correu

3 PACK PREMIUM 

» Logotip

» 4 aplicacions de papereria (ex. targeta, sobre, paper de carta, factura …)

» Manual bàsic d’identitat visual

» Web administrable de fins a 7 pantalles

» Signatura de correu

(Per gaudir aquesta oferta, els interessats hauran de demostrar que estan col·legiats)