App per la formació a l'àmbit de la citogenètica. Training Karyotypes

 

Training Karyotypes (http://trainingkaryotypes.com) és una app de tableta (disponible per a sistema iOS, d’Apple) per aprendre a confeccionar cariotips i analitzar anomalies cromosòmiques.

 

L’alogokariotypeplicació ha estat desenvolupada per quatre professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu –Barcelona (www.hsjdbcn.org): Isabel Plensa, Esther Gean, Maria del Mar Pérez i Gemma Gelabert, i és la primera app del món que conté cromosomes humans, extrets a partir de casos reals, obtinguts durant els més de 100 anys d’experiència que acumulen conjuntament aquestes quatre professionals.

Training Karyotypes és una eina que pretén facilitar l’aprenentatge de la citogenètica fent-la accessible tant als professionals, com a tots aquells estudiants, llicenciats, graduats en biologia i en altres disciplines afins a la genètica i ciències biomèdiques, fora de l’entorn d’un laboratori.

 

Aquesta aplicació inclou:

 

https://itunes.apple.com/app/id928403454

 

 

kariotiype03 kariotiype02

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:

CBC 2015