Fundació Noelia. Solidaritza’t amb els nens amb distròfies musculars per dèficit de col·lagen VI

El Col·legi conscient de la responsabilitat davant de la societat de promoure projectes i campanyes de caire solidari, i amb l'objectiu de donar visibilitat fa difusió de projectes solidaris i de micromecenatge dirigits, coordinats o amb participació de col·legiats.

Fundación Noelia, niños contra las Distrofias Musculares Congenitas por déficit de Colágeno VI, és una Fundació creada per tal de recaptar fons per a la investigació contra aquest tipus de malaltia minoritària que només es pot diagnosticar genèticament des de l’any 2001, amb una prevalença d'una entre un milió de persones, degenerativa i amb base genètica, sense pràcticament finançament en recerca, i fins ara, sense cap tractament ni cura.

Avui en dia, l'esperança i la qualitat de vida dels qui la pateixen és molt precària pel fet de tractar-se d’una malaltia minoritària, sense cura i desconeguda per la gran majoria de gent.

La teva aportació ens ajudarà a complir amb els nostres objectius: el de finançar projectes d’investigació que ens ajudin a trobar una cura per a aquesta malaltia i permetre a tots els nens que la pateixen deixar enrere el seu patiment.

Pots fer la teva donació al número de compte de la Fundació (ES34 2100 0367 26 0200236453), o a través de la nostra web (www.fundacionnoelia.org) on també trobaràs informació relativa a la malaltia i a la Fundació.

Moltes gràcies per la teva ajuda.


Logo