PROJECTE NANA. Ajuda als nadons de famílies amb pocs recursos.

El Col·legi conscient de la responsabilitat davant de la societat de promoure projectes i campanyes de caire solidari, i amb l’objectiu de donar visibilitat fa difusió de projectes solidaris i de micromecenatge dirigits, coordinats o amb participació de col·legiats.

 

La finalitat de l’Associació és facilitar gratuïtament un equip bàsic de roba i productes d’higiene per als tres primers mesos del nadó i per a la mare en el part, de famílies amb pocs recursos.

Moltes persones són conscients de les necessitats existents en aquest àmbit i el Projecte NANA ofereix la possibilitat de poder col·laborar a pal·liar aquests dèficits amb aportacions personals i empresarials.

L’àmbit d’actuació de l’Associació Projecte NANA és Catalunya, i especialment Barcelona i rodalies.
Logo NANA bosses

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Associació Projecte NANA fa de pont entre les famílies amb pocs recursos que tenen nadons i les persones i empreses solidàries, disposades a col·laborar per ajudar-los.

  L’Associació, d’una banda, estableix contacte amb les persones físiques que volen col·laborar com a voluntàries,  oferint temps i habilitats, i/o com a amics, fent aportacions econòmiques. L’Associació es posa en contacte, amb empreses que endeguin projectes de responsabilitat social i d’ajuda econòmica, especialment del sector infantil, que poden aportar els excedents al Projecte NANA.

D’altra banda l’Associació estableix relació amb els professionals de Treball Social de les diferents Maternitats Hospitalàries, Centres Penitenciaris, Cases d’Acollida i altres entitats dedicades al sector materno-infantil. Els treballadors socials avaluen les mancances i fan la distribució justa dels equips a les famílies.

La confluència d’ambdues parts, la coordinació i la gestió transparent és el que contribueix a fer un món una mica més just.

 

Si vols ajudar en aquest projecte solidari, entra a el web: https://projectenana.cat/

i podràs col·laborar fent-te AMIC o VOLUNTARI.