El CBC forma part del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

 

El Plenari del nou  Consell Ciutadà per la Sostenibilitat  es va reunir per primera vegada a l’auditori del MACB el  passat dimecres 6 de maig de 2015. El Consell té com principal objectiu esdevenir promotor de noves estratègies d'implicació, corresponsabilització i participació de les organitzacions ciutadanes.

Aquest Consell està format per representants dels diferents grups polítics municipals, districtes, sector associatiu i cívic, sector empresarial, universitats, col·legis professionals, sindicats, administracions públiques, entitats significatives de la ciutat i centres educatius.

Així el Col·legi de Biòlegs de Catalunya és un dels cinc col·legis professionals que forma part d’aquest Consell. El nostre representat és Jose Luís Casanova col·legiat i membre de la Comissió de Medi Ambient. El llistat complet de membres del Consell ho podeu consultar en aquest enllaç

En aquesta primera reunió plenària es van debatre els objectius prioritaris del Consell, els àmbits, les  dinàmiques, les eines de treball i l’organització per abordar amb èxit els continguts. Així mateix es constituirà una Comissió Permanent executiva.