Il·lustració científica i naturalista: es crea una secció permanent a Barcelona!!


La Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte i l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), a través de la iniciativa Il·lustraciència, han creat el centre d'interès d'il·lustració científica i naturalista a la tercera planta de la biblioteca de Barcelona especialitzada en ciència situada al Carrer de Provença 480.

La creació d'una àrea especialitzada en il·lustració naturalista i científica compta amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i del Ministerio de Economía y Conocimiento. L'objectiu d'aquesta secció és apropar la ciència a través de la il·lustració i es basa en un fons bibliogràfic que anirà creixent amb nous documents.

Amb la posada en marxa del fons, que coincideix amb el Festival de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació (NOVUM) a Barcelona, el Dia delLlibre i les festes del barri de la Sagrada Família, el dia24 d'abril-de 17.30 a 19.00- s'hi farà un taller gratuït de dibuix d'animals en perill d'extinció per a la canalla.

A més, al llarg de l'any tindran lloc activitats relaciones amb el món de la il·lustració de la ciència, com ara diverses exposicions d'il·lustradors científics, activitats sobre il·lustració naturalista per a la infància i altres activitats durant la Setmana de Ciència que la ciutat celebra a la tardor. També es publicaran continguts sobre il·lustració científica i naturalista, informant sobre els nous llibres que es podran consultar a la biblioteca o entrevistes que es faran als professionals de la il·lustració que mostraran la seva obra als diferents espais expositius de la biblioteca.

Si ets il·lustrador científic i vols exposar la teva obra a la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte i participar en les activitats que s'organitzaran envia'ns les teves dades ainfoillustraciencia@gmail.com o completa aquest formulari: http://bit.ly/1HfFlzz


Més informació i consultes

www.illustraciencia.cat

www.bcn.cat/bibsagradafamilia